Een Leven Lang Leren

Rotterdam Rijnmond moet kunnen rekenen op voldoende zorgprofessionals. We noemen ze zo, omdat serieus verwacht wordt dat ze professioneel zijn. In houding en gedrag, in kennis en vaardigheden. Permanente ontwikkeling is daarbij de randvoorwaarde. De medewerker die dat zelf als uitgangspunt neemt is in staat regie te houden in zijn of haar loopbaan.

De lerende organisatiecultuur

Sinds de oprichting van Zorgpact Rotterdam zet deze regio zich actief in voor de lerende organisatiecultuur. We namen het volgende als uitgangspunt voor een inspirerend congres, waarover je hieronder meer leest en ziet.


Kennis en kunde als gevolg van technologische en sociaal maatschappelijke verandering wordt bijgespijkerd. De visie erop is helder en mensen worden hierin meegenomen.

Congres Best Practices

26 september 2018
Zorgpact Rotterdam en deRotterdamseZorg publiceerden het rapport 'Een Leven Lang Leren'. Visies op ontwikkeling, vitaliteit en leren aan de hand van 13 best practices. De verschillende sectoren laten zien hoe ook jij een leercultuur kunt ontwikkelen. Het filmpje prikkelt iedereen die hiermee aan de slag wil én moet, dus deel deze vooral.